NAROČILO ZGOŠČENK

Pogoji poslovanja določajo pravice in obveznosti med upraviteljem spletnega mesta in uporabniki. S potrditvijo naročila je uporabnik seznanjen in se strinja s splošnimi pogoji poslovanja. Spletno prodajo na spletni strani www.orfej.si izvaja Kulturno društvo Orfej Ljutomer, Vrazova ulica 1, 9240 Ljutomer, info@orfej.si.

OBDELAVA NAROČIL

Naročila sprejemamo 24 ur na dan. Naročila bomo odpremili v treh delovnih dneh od prejema naročila. Pri plačilu po predračunu za rok naročila šteje prejem plačila na TRR. Rok za odpremo naročil, prejetih ob sobotah, nedeljah in praznikih, začne teči prvi delovni dan.

CENE IN STROŠKI DOSTAVE

Cene na spletni strani www.orfej.si so v evrih (EUR) in vključujejo 9,5-odstotni oziroma 22-odstotni davek na dodano vrednost. Cene veljajo do preklica.

Za nakup ene do treh zgoščenk znašajo stroški pošiljanja s poštnino 5 EUR. Za dostavo uporabljamo storitve Pošte Slovenije. Navedeni stroški pošiljanja veljajo v notranjem prometu na območju Slovenije. Za pošiljanje zgoščenk v tujino veljajo trenutne cene Pošte Slovenija.

NAČIN PLAČILA

Plačilo po PREDRAČUNU: predračun za naročene izdelke vam bomo posredovali na vaš e-poštni naslov. Račun boste prejeli skupaj z naročenimi zgoščenkami.

Predračun mora biti plačan v celoti. Račun prejmete na svoj naslov skupaj z naročenimi zgoščenkami.

Plačilo PO POVZETJU: če se odločite za plačilo po povzetju, boste skupaj s pošiljko prejeli tudi račun s položnico, ki jo boste poravnali poštnemu uslužbencu. Pri plačilu po povzetju vam bo Pošta Slovenije dodatno zaračunala vplačnino oz. stroške nakazila v višini 1,23 €.

VRAČILO BLAGA

Dostavljeno blago lahko vrnete na naslov: Kulturno društvo Orfej Ljutomer, Vrazova ulica 1, 9240 Ljutomer. Poštnino vračila plača kupec. Celotno kupnino, ki je predmet storniranega naročila, vam bomo najkasneje v 15 delovnih dneh vrnili na vaš transakcijski račun.

VARSTVO OSEBNIH PODATKOV

Zagotavljamo vam 100-odstotno varstvo in zaščito vaših osebnih podatkov po Zakonu o varstvu osebnih podatkov.

Z nakupom soglašate, da vaše osebne podatke shranimo in jih uporabljamo izključno za vodenje internega arhiva in statistike ter obveščanje o novostih in ponudbah. Vaši osebni podatki bodo ostali tajni in brez vašega privoljenja jih ne bomo posredovali tretji osebi.

Kadar koli lahko pisno zahtevate, da v roku 7 dni začasno ali trajno prenehamo uporabljati vaše podatke za neposredno trženje.

PRAVNO OBVESTILO

Vse pravice so pridržane. V okviru določil o avtorskih in sorodnih pravicah je prepovedano vsakršno reproduciranje, distribuiranje, predelovanje ali uporabljanje spletnih vsebin ali njihovih delov v kakršnem koli obsegu ali postopku, vključno s tiskanjem ali shranjevanjem v elektronski obliki.

KONČNA DOLOČILA

Uporabnik spletne strani www.orfej.si ob nakupu potrjuje, da je v celoti seznanjen s splošnimi pogoji poslovanja in se z njimi strinja.

V zvezi z morebitnimi spori se obe strani zavzemata za sporazumno reševanje, v nasprotnem primeru je pristojno sodišče v Ljutomeru.